Tre månader kvar

 
Tiden går så fort....... får småpanik. 
 
Idag är det i alla fall exakt tre månader kvar tills planet lyfter från Landvetter och mitt än så länge livs största äventyr tar fart. Det firade jag med en skype-date med mina fina små värdbarn och värdmamma. Det var en supermysig konversation, de förklarade hur mycket de ser fram emot att jag ska komma och även att de kollat upp lite olika college som de tror skulle passa mig. Reglerna är så att man måste plugga 6 credits, vilket motsvarar 72-90 timmar, under sitt år som au pair. Amy berättade att hon hittat en del dans-college som hon trodde skulle passa mig vilket gjorde mig jätteglad! Så roligt att hon engagerar sig och verkligen försöker göra det bästa av situationen och försöka lugna mina nerver haha. 
 
Efter ett mysigt samtal med familjen känner jag ännu mer motivation till att åka, känslorna går som sagt i en oförutsägbar berg- och dalbana, men just nu är jag bara exalterad över min resa och vill att det ska vara 24 augusti imorgon!! Vill bara krama om Isabel och Charlie men det får jag vänta med i tre månader till. 
 
Eftersom det nu är tre månader kvar tills jag ska åka kan jag nu börja fixa med mitt visum. Det är en jäkla massa pappersarbete och mycket som ska fyllas i. Det är ett tiotal papper som ska besvaras på engelska. Men det är bara att sätta igång så det också blir klart! 
 
(En bild från helgens festligheter)
 
 
 
#92
 
 
 
 
 

Finaste födelsedagspresenten

Hej!!
 
Igår var det min tur att fylla år. Då är man alltså 19 år nu, många brukar säga att det är en meningslös ålder och jag har funderat lite över det och kommit fram till att jag inte håller med. Jag kan inte tänka mig att någon annan ålder är bättre än 19. Livet är på topp just nu helt enkelt och mycket händer i ens liv oftast som 19-åring. Kommer njuta till fullo av varje dag som jag får vara 19. Snart är man väl 91 och då är jag säker på att jag inte kommer tänka tillbaka och tycka att mitt år som 19-åring var meningslöst .... SÅ NJUT AV LIVET SOM TONÅRING ALLIHOPA, vi är det bara en kort period i vårt liv! <3 
 
Nog med poesin, haha. Jag hade i allla fall en så himla bra födelsedag igår. Fick många fina grattishälsningar och framförallt jättemysiga grattiskramar! Det bästa med att fylla år är definitivt alla kramar man får, jag ÄLSKAR kramar! 
 
Varför jag skriver om min födelsedag är för att när jag vaknade upp i morse, alltså dagen efter min födelsedag, så hade jag fått ett mail av min värdfamilj. I mailet fanns det en video där mina små gullungar sjunger "Happy birthday" tillägnad åt mig. Jag blev helt varm i hjärtat. Förstår inte hur jag kan tycka om dom så mycket trots att jag inte träffat dom än... Videon fick mig att längta ännu mer efter mitt blivande jobb och att få bli en del av familjen. 
 
#96