Finaste födelsedagspresenten

Hej!!
 
Igår var det min tur att fylla år. Då är man alltså 19 år nu, många brukar säga att det är en meningslös ålder och jag har funderat lite över det och kommit fram till att jag inte håller med. Jag kan inte tänka mig att någon annan ålder är bättre än 19. Livet är på topp just nu helt enkelt och mycket händer i ens liv oftast som 19-åring. Kommer njuta till fullo av varje dag som jag får vara 19. Snart är man väl 91 och då är jag säker på att jag inte kommer tänka tillbaka och tycka att mitt år som 19-åring var meningslöst .... SÅ NJUT AV LIVET SOM TONÅRING ALLIHOPA, vi är det bara en kort period i vårt liv! <3 
 
Nog med poesin, haha. Jag hade i allla fall en så himla bra födelsedag igår. Fick många fina grattishälsningar och framförallt jättemysiga grattiskramar! Det bästa med att fylla år är definitivt alla kramar man får, jag ÄLSKAR kramar! 
 
Varför jag skriver om min födelsedag är för att när jag vaknade upp i morse, alltså dagen efter min födelsedag, så hade jag fått ett mail av min värdfamilj. I mailet fanns det en video där mina små gullungar sjunger "Happy birthday" tillägnad åt mig. Jag blev helt varm i hjärtat. Förstår inte hur jag kan tycka om dom så mycket trots att jag inte träffat dom än... Videon fick mig att längta ännu mer efter mitt blivande jobb och att få bli en del av familjen. 
 
#96