flashmob, proposal and swedish chocolate balls

Ytterligare en vecka har passerat och vi går nu in i veckan då thanksgiving äger rum. För att citera mina värdföräldrar så är det "bästa veckan på hela året". Är supertaggad på att få vara med om en riktig amerikansk thanksgiving. Har ju sett kanske 10 st thanksgiving firanden eftersom Monica arrangerar dom i nästan alla säsonger av vänner (Ja pappa, jag är ett stort fan och kommer aldrig sluta kolla om och om igen på säsongerna).  Izzy är ledig hela veckan så mitt jobbschema kommer se lite annorlunda ut men lillen går fortfarande i skolan som vanligt så kommer hänga med henne hela dagarna, ska bli mysigt. 
 
Anyway, tillbaka till denna helg. Jobbade som vanligt i fredags men gjorde ingenting speciellt på kvällen eftersom jag inte mådde så bra. På lördagen hade jag kidsen hela eftermiddagen/kvällen och vi bakade svenska chokladbollar för första gången. Kidsen älskade dem, såklart. Vi drog sedan in till Oakland för ett födelsedagskalas på "Pump it Up". Medan kidsen hoppade runt och lekte stod jag och pratade med de andra mammorna. Kalaset avslutades med pizza och tårta och vi rullade sedan hemåt, alla tre väldigt trötta. När vi kom hem satte vi på Ensam hemma 2 och bara myste.
 
Idag, söndag, så åkte jag in till San Fran med Millie. Vi gick runt och shoppade (som alltid) på union square. Vi fick sedan bevittna en flashmob som ledde till ett lyckligt frieri! Det var sååå coolt och vackert verkligen och lyckligtvis sa tjejen JA! Bruno Mars sång "Marry me" spelades i högtalarnamedan dansarna gjorde sin flashmob och alla andra runt omkring stod med servetter i ena handen för att torka tårar och kameran för att filma i andra. Jag blev helt kär i honom dock, önskade att det var mig han tog in bland alla dansare och gick ner på knä för! Buhu.... Anyways, vi hade en bra dag och trots att jag inte mår tipp-topp just nu så avslutades min söndag på bästa sätt, skype-date med mammi! 
 
Nu ska jag sova och är extremt supertaggad för veckan som komma skall!