Mina mål med resan

Hej allesammans. 
 
Kan börja med att säga att idag lämnade jag in mitt slutlgiltiga GYMNASIEARBETE !! Går inte beskriva vilken underbar känsla det var, kände mig helt upprymd! 
 

Anyhow, För någon dag sedan skypade hela min familj för första gången med min värdfamilj. Det gick hur bra som helst, alla var väl lite smånervösa men Stina hade förberett några frågor till Isabel och Charlie som hon fick ställa. Vi pratade i ungefär 40 minuter och det var verkligen jätteroligt att få intoducera min familj för dem. 
 
Efter att vi hade pratat med familjen satt jag och mamma och pratade lite. När du kommer tillbaka efter ditt år i USA, vad vill du ha uppnått då? Vad är målet med dina resa Sara? frågade mamma mig och jag började fundera. Att bli bättre på engelska är ju givet, det är ett utav mina mål att kunna prata helt flytande korrekt engelska. Självklart är ett utav mina viktigaste mål att känna mig stolt över vad jag åstakommit för barnen och vad jag lärt dem under ett år.
Ett annat mål med min resa är att jag verkligen vill känna att jag tagit vara på chansen att få bo i Kalifornien och USA givetvis. För att inte missa något när jag väl är i USA har jag redan börjat skissa på en bucket list
 
Såhär ser min bucket list ut för tillfället. En del grejer är helt galna medan vissa saker kan ses som självklara. Har ändå skrivit ner de grejer som ja verkligen tror att jag kommer kunna sätta ett kryss för och jag SKA försöka kryssa i allt, för att känna att mitt år har varit så värdefullt och lärorikt som möjligt!
 
 
 
 
#144