biggest surprise ever, my dad is here

Tänk dig att du flyttar till andra sidan jorden. Tänk dig att du bott där ett tag och rutinerna sitter nu i ryggmärgen. Tänk dig att du vid detta laget har accepterat att din familj befinner sig på andra sidan jorden och du kommer inte få fysiskt se dem förän om flera månader. Tänk dig nu att du ligger i din säng, på andra sidan jorden från din familj, och du ser en person gå utanför ditt fönster. Du ser en skepnad av din pappa och tänker genast att du börjar bli galen. Du kopplar bort tanken snabbt eftersom du vet att det är omöjligt att han är här, på din nuvarande sida av jorden. Du reser dig upp ur sängen eftersom din värdmamma ropar på dig. Du öppnar dörren och där står han. Pappa. PAPPA! 
 
Jag trodde inte det var sant. Pappa hade tagit sig över Atlanten för att överraska mig. Han flög ca 12 timmar för att spendera fredag-söndag med mig, sedan ytterligare 12 timmars flygfärd för att komma hem. Blev helt överrumplad och det tog flera timmar innan jag verkligen förstod att han faktiskt var här. Var helt chockad. 
 
Pappa kom hit torsdagkväll. Så hela fredagen var han med mig för att se hur mina jobbdagar ser ut här. På kvällen bjöd pappa ut oss alla för middag vilket var hur trevligt som helst. Pappa kom jättebra överens med min värdfamilj vilket var så himla underbart att se. Han kunde inte sluta konstatera att jag dragit högsta vinsten med min värdfamilj och det är så sant. Är så otroligt lyckligt lottad över att få spendera mitt år här med dom, med två underbara kids och två fantastiska värdföräldrar. 
 
FIck ledigt hela lördagen p.g.a. att pappi var här så på lördagmorgon åkte vi iväg för brunch och sen in mot SF. Min värdmamma rekomenderade att åka ut på en båttur utmed alla pirer så det gjorde vi efter att ha ätit lunch på Fisherman's Wharf. Båtturen var helt fantastiskt, vi satt och drack öl, lyssnade på guiden, åkte under golden gate bridge och åkte runt alcatraz. Kvällen avslutades med en riktigt mumsig kvällsmat med gott vin. 
 
Hela söndagen strosade vi runt i SF, jag sprang color run, vi åkte ner för lombard street och sen bara myste de sista timmarna innan de var dags för pappi att åka hem... Tufft att säga hej då igen. Som tur är har jag världens underbaraste och goaste värdfamilj att komma hem till som alltid ger mig så mycket kärlek. Men för att summera min helg så har den varit helt AMAZING. Tusen tusen tack pappi, kommer aldrig glömma denna helg. Älskar dig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Linda Cathrine Liljemalm

Vilken underbar överraskning!

Annsoh

Fin blogg du har! :)

liamochmelvin.blogg.se

Men åååh gud vad fint gjort av din pappa. Du verkar ha en väldigt fin familj

Jessica ~ Mamma till Oliwer

Vilken härlig överraskning :D fina bilder!

Ketty Jensen

Hej Sara!
Vi har nog aldrig träffats men jag är kusin till din pappa.
Först vill jag säga; vilka fantastiskt fina bilder!
Jag blev så glad när jag såg er på Facebook och förmodligen för man känner i modershjärtat och sympatiserar med din pappa. Och jag riktigt kände känslan när du så oväntat fick se honom där.
Min äldsta pojk, Jimmy flyttade nämligen dit, i utkanten av SF, för ca 1,5 år sedan och vi var över och hälsade på i oktober förra året. Såååå, spännande och en sån härlig stad.
Jimmy jobbar på Facebook i Palo Alto och hur länge han stannar det vet man ju inte. Han bor just nu i Mountain view i Silicon Valley.
Just nu har lillebror Ricky varit där och hälsat på i ett par veckor. Han reser hem ikväll (måndag). De har, tillsammans med 2 killar till, hittat på en massa kul i 2 veckor. Bilat till bl.a Los Angeles o Las Vegas.
Vad jag förstår så jobbar du i familj där. Är det en amerikansk familj då? Har du planerat för hur länge? Var någonstans bor du? Trivs du bra?
Det är ju lite annan livsstil än vad vi är vana vid och för att inte tala om maten. Men, man lär sig väl.
Hoppas du inte tycker jag är fånig som skriver. Jag tyckte i alla fall det var jättekul att se bilderna och läsa på facebook.
Lycka till "over there" och hälsa pappa när du pratar med honom.
Kram


Svar: Hej Ketty. Ja, det blev en riktigt lyckad överraskning och vi hade det hur bra som helst verkligen. Jaha, så spännande. Ja jag jobbar som au pair i en amerikansk familj. Mitt visum gäller i ett år, sedan går det att förlänga med 6, 9 eller 12 månader. Än så länge så kommer jag nog bara stanna här ett år (åker hem september 2016) men det är inte bestämt än. Jag bor i Danville, CA så inte alls långt ifrån Palo Alto. Har själv inte varit där än men min värdmamma åker ofta dit och jobbar. Jag trivs hur bra som helst, har hamnat i en helt underbar familj men två jättesöta barn att ta hand om. Absolut inte, tycker det är jättekul att du skrev till mig! Tack så jättemycket och jag ska hälsa honom! Kramar
Sara Karpefors

Pappi

En helt underbar helg Saris
Tack o ha det gött